Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referanser:

Kunder generelt

Vi bistår våre kunder i hovedsak på områdene regnskap, årsoppgjør, lønn og rapportering. Noen av disse er:

Oslo Liftutleie AS

Lorentzen Hydraulikk AS

Andøy Installasjon AS

Svinøya Rorbuer AS

HIBOtech AS

Promo Norge AS

Lofoten Explorer AS

Andre kunder

Vi har kunder i alle kategorier. Vi har kiosker, restauranter, hoteller, entrepenører, håndverkere (også enkeltpersoner), kunstnere, artister, programledere, mv.

Fiske og fangst

Vi har også en portefølge med fiskefartøyer og lottakere. Alt fra sjarker (drevet av en person) til større helårsdrevne fiskefartøyer. Vi gjør lottoppgjør (gode oversiktelig systemer), fyller ut skjema for refusjon mineralolje og fyller ut skjema for garantilott. Vi har gode budsjettverktøy for blant annet beregning av break even ved delvis kvoteopptak.

Øvrig

Flere av våre medarbeidere sitter i forskjellige styrer og har ut fra dette en bred og god kompetanse innenfor rådgivning.

Vi mener at for bedrifter som sliter økonomisk så er rapportering og gjennomgang hver måned eller annenhver måned helt sentralt for å ha kontroll og for å forbedre den økonomiske driften (selvfølgelig må andre forutsetninger være på plass). Vi har noen referanser på alle type oppdrag.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn